OVER MIPPIES

Mippies Vintage & Design is acht jaar geleden opgericht door Mip van de Pol. Na vijftien jaar mode-accessoires te hebben ontworpen en deze zeer succesvol te hebben verkocht vanuit haar studio, was het tijd iets nieuws en duurzaams te beginnen. De afgelopen jaren heeft Mip haar bedrijf met veel succes op de kaart gezet. Haar oog voor mooie esthetiek, styling en kunst hebben geresulteerd in een bijzondere collectie high end vintage en design meubelen, variërend van Deens Mid-Century modern tot fabelachtig Hollywood Regency design, prachtige vintage verlichting en unieke objecten.

Haar uitgebreide collectie is verdeeld over twee unieke locaties. De winkel is de eerste locatie waar het zeven jaar geleden allemaal begon. Deze is gevestigd in de creatieve wijk "Het Modekwartier" in Arnhem. Het assortiment bestaat uit een grote collectie Hollywood Regency kleinmeubelen, Mid-Century Deens design, verlichting en zeldzame vintage schatten. De showroom/opslag is de gloednieuwe tweede locatie, een prachtige ruimte voor onze zorgvuldig samengestelde high-end collectie van Hollywood Regency meubelen, design verlichting en zeldzame woonaccessoires. Beide locaties hebben gratis parkeergelegenheid! 

Mip groeide op met ouders die actief waren in zowel de kunst- als de antiekbranche. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zij in hun voetsporen is getreden en nu op haar eigen manier actief is in de design- en vintage meubelindustrie.

"Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door het creëren van ervaringen en herinneringen, en ik wil de verhalen achter unieke vintage interieurstukken met anderen delen. In samenwerking met mijn klanten creëer ik de ruimte van hun dromen, of dat nu een huis, kantoor, restaurant, hotel of tuin is. Meer dan wat ook geniet ik ervan mensen gelukkig te maken door de juiste sfeer en interieurstukken in hun huizen en ruimtes te brengen."