OVER MIPPIES

Mippies Vintage & Design is in 2014 opgericht door ontwerpster, stylist en kunstliefhebber Mip van de Pol. Mip groeide op met ouders die actief waren in zowel de kunst- als de antiekbranche. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zij in hun voetsporen is getreden en nu op haar eigen manier actief is in de design- en vintage industrie.

Na 15 jaar succesvol mode accessoires ontworpen en verkocht te hebben was het tijd iets nieuws en duurzaams te beginnen. Haar oog voor esthethiek en brede smaak voor styling en kunst hebben haar tot ver buiten Arnhem, zelfs over de grens flink op de kaart gezet. Ze weet een bijzondere collectie high end vintage en design meubelen te verzamelen. Variërend van Deens Mid-Century modern tot brutalistisch design, een walhalla aan prachtige vintage design verlichting en unieke objecten.

Deze uitgebreide collectie is te vinden online en in onze winkel. In de bekende en creatiefste wijk van Arnhem ‘Het Modekwartier’ is de winkel waar het 10 jaar geleden allemaal begon gevestigd. Struin hier door een assortiment aan vintage en design  kleinmeubelen, Mid-Century Danish design, unieke verlichting en zeldzame vintage schatten.

"Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door het creëren van sfeer, en ik wil de schoonheid van unieke vintage interieurstukken met anderen delen. In samenwerking met mijn klanten maak ik de ruimte van hun dromen werkelijkheid, of dat nu thuis, op kantoor, het restaurant, hotel of in de tuin is. Ik geniet ervan mensen gelukkig te maken door in samenwerking de juiste interieurstukken te zoeken en te plaatsten, met als doel een atmosferisch en stijlvol geheel te creëren.”