RETOUR BELEID

Alle verkopen zijn definitief

In de regel hebben onze stukken geen beschadigingen, krassen, breuken en dergelijke. Alle stukken zijn in uitstekende vintage 'mint' conditie en vertonen hooguit lichte gebruikssporen zoals je mag verwachten van stukken van meer dan 50 jaar oud.
In het onwaarschijnlijke geval dat een item toch enige schade heeft, zullen wij dit altijd vermelden in de webshop en illustreren met een detailfoto.

Mocht u twijfelen, dan hebben wij het liefst dat u het stuk persoonlijk komt bekijken, zodat u het beste kunt beslissen of het aan uw wensen voldoet. Omdat we een klein bedrijf zijn en het verwerken van retourzendingen veel te arbeidsintensief, zijn alle verkopen definitief. Neem contact met ons op als u zorgen of vragen heeft over een item voordat u een aankoop doet, we vinden het geen enkel probleem om extra foto's te sturen of een videogesprek te houden om zo eventuele vragen die u heeft te beantwoorden.

Wij verzenden alleen bestellingen met volledige verzekering die op uw naam zal staan. Al onze goederen zijn goed verpakt. We verpakken alle bestellingen zodanig dat ze tijdens het transport niet kunnen beschadigen. In het onwaarschijnlijke geval dat de bestelling tijdens het transport wordt beschadigd, neem dan contact op met de vervoerder en de verzekeringsmaatschappij.